Belépés a csakfulbevalok.hu webáruházba

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Vélemények rólam...

Szabó Nikolett

Kedves Évi!

Ezúton szeretném megköszönni az eredetileg betervezett egy pár fülbelövést. Elhivatottságodnak és szépérzékednek köszönhetően nem hagytad, hogy a már meglévő, de elrontott füllyukasztásom mellé kerüljön az új. Így profizmusodnak hála grátiszként korrigáltad a hibát. A végeredmény pedig magáért beszél.  Mindenképpen ajánlani foglak másoknak is. :-)

Hálás köszönettel:
Szabó Nikolett

2019. augusztus 28., szerda


Szaszkó család

Kedves Éva,

Hálásan köszönjük a munkád! Gyors, precíz, és segítőkész voltál.;) Anna ragyog;) és mi gyönyörködünk benne. ;)

Üdvözlettel és köszönettel:
Szaszkó család

2018. március 20., kedd


Lotti

Évi, Lotti igazi kis hercegnő lett az új fülbevalójával. Nagyon szépen köszönjünk a szakszerű, precíz és türelmes munkádat, amiben azóta is gyönyörködünk. :-)

Lotti

2017. március 20., hétfő


Mityókné Bödecs Adrienn

Kedves Évi,

Nagyon szépen köszönjük ezt a gyönyörűséges fülbevalót,amit a kislányunk fülébe varàzsoltàl! Akárkivel találkozunk mindenki egyből észreveszi és dícsérgeti, hogy milyen szép a fülbevaló! Más anyukáknak is újságoltam, hogy a Nyugalom szigetén a Kisistók Évi tud ilyen csodát művelni! Remélem sokan eljutnak hozzád egy hasonló szépségért!!
Köszönjük még egyszer!

Millió puszi,

Mityókné Bödecs Adrienn

Jaj,majdnem elfelejtettem...egy kép a szépségről!

Mityókné Bödecs Adrienn

2017. március 20., hétfő